Familjen

sida8_2Jessica.sida8_3
Jag är född och uppväxt i Stockholm och i Gävle. Mitt hjärta finns i Hälsingland där mina morföräldrar hade hus och på senare tid min moster bodde.
En riktig storstads unge som tidigt bestämde mig för att jag ville jobba inom jordbruket. Träffade Fredrik i december 1995 och gifte oss 2000.
Efter 12 år i näringslivet med en internationell tjänst på DeLaval International flyttade vi till Gotland i december 2003.

Engagemang
Jag har lätt att engagera mig och när jag flyttade till Gotland fick jag möjlighet att bli förtroendevald inom LRF. Är en stolt ordförande i LRF Gothem samt styrelseledamot i IK Graip, Slite utveckling  samt valberedare i Ekologiska lantbrukarna i Sverige. För mig betyder LRF chansen att växa som företagsledare, opinonsbildare och medmänniska.

sida8_6

För mig är motion nyckeln till välmående så jag har valt att jobba med det, Step Up, funtionell träning och PowerStep är mina bästa grenar. Privat tränar jag Kick&Box också.

 

 

Fredriksida8_7
Är born and raised i Dalhem men flyttade till sin morfars och mormors gård (som vi idag driver) när han var sex år.

Det var nog aldrig något snack om att det var mjölkbonde han skulle bli men hann att passera lumpen som amfibiesoldat och hamnade på Hamra i december 1995. Hoppla!

sida8_8Från 2000 till 2003 jobbade Fredde på DeLaval International som produktchef och kan nu i efterhand bara konstatera att excell blad och reservdelar var inte hans favorit sysselsättning…

.. som att vara lagledare år WisbyRoma U16 hockeylag, kor, hockey generellt och musik som Metallica och Iron Maiden är.

sida8_9

 

image

David
Föddes 2001 i Stockholm och blev Gotlänning vid 3,5 års ålder. Nu går han i hockeyklass på Solklintskolan och trivs väldigt bra.

Hockeyn i WisbyRoma U16 tar mycket tid och engagemang. Fast till hösten blir det hockeygymnasium på fastlandet.

Här har vi en kille som gillar det goda i livet, allt från musik till mat.

 

                                               sida8_12

Frida Stina
Föddes en aningens förtidigt 4 juli 2004, endast 790 gram stor.
Den här lill prinsessan är det riv i och var det ända från början.

Nu går Frida i sjätte klass i Foleskola och tycker att det är toppen! På fritiden är det Konståkning som gäller och efter 1 år i träning är fröken friskus licensierad tävlingsåkare för IK Graip.

Nu är simträningen utbytt mot dans och konståkning annars är pianolektionerna och dansskolan höjdpunkterna i livet. Och ridlektionerna för Charlotta inte att förglömma. En egen häst finns det med, russet Mars!